jelleg projekt indulás befejezés ütemek/részletek felelős érték/
állatvédelem béka és csigaháló felállítás a 4. ker Homoktövis út két oldalán (tájvédelmi területet kettészelő műút) 2013. nyár 2013. nyár 4. kerületi önkormányzattal együttműködésben, közös költségviseléssel, további hasonló érintettségű területek keresése Kristóf nem definiált
állatvédelem szegényebb állattartóknál állatorvosi és kapcsolódó költségtérítés a rászorulók részére folyamatban folyamatos célok: állateledel osztás, alapvető védettségek kialakítása, nem kívánt szaporulat megakadályozására (ivartalanítás) közös nem definiált
állatvédelem állatvédelmi önkéntesekből álló országos hálózat kiépítése  folyamatban folyamatos célok: kóbor állatok örökbeadása, plakátolás, állatkínzás vagy nem megfellő körülmények közötti tartás figyelése, bejelentése, tudatos állattartási magatartás kialakítása, környezetkárosítás figyelése közös nem definiált
állatvédelem kóbor és gazdátlan állat háziasítás, örökbeadás folyamatban folyamatos ingyenes hirdetési oldalakkal dolgozunk, általában egyszerre 5-10 állatnak keresünk gazdát; amely állatot szükséges, ideiglenes befogadóhoz visszük menhely helyett. közös nem definiált
állatvédelem vadászok által évente kilőtt 15000 kóbor macskamennyiség csökkentése akár politikai, gazdasági és lobbi eszközökkel 2013. nyár folyamatos országos vadásszervezetek és engedélykibocsátó megkeresése, egyéb információgyűjtés hasonló célú szervezetekkel együtt vadászidény/kilőtt háziállat/országos vadászterületek vonatkozásában, közös akcióterv kidolgozása, országosan önkéntesek bevonása Kristóf nem definiált
állatvédelem magyarországi menhelyek teljes állatoállományát összefogó online informatikai adatbázis létrehozása 2013. ősz 2014. tavasz informatikai alvállalkozóval web-alapú rendszerfejlesztés közös nem definiált
állatvédelem állatvédőrség és radikálisok tevékenységének támogatása saját önkéntesekkel folyamatban folyamatos facebook-os kapcsolatfelvétel megtörtént, személyesen tovább egyeztetni Kristóf nem definiált
környezetvédelem építési vállalkozók környezetkárosító tevékenységének bejelentése folyamatban folyamatos országos hatáskör kiterjesztése az önkéntesekre, ellenőrző, környezetvédelmi és építési engedély kiállító szervek felé adattovábbítás Adrienn nem definiált
állatvédelem állatvédelmi önkéntesekből álló országos hálózat kiépítése  folyamatban folyamatos célok: kóbor állatok örökbeadása, plakátolás, állatkínzás vagy nem megfellő körülmények közötti tartás figyelése, bejelentése, tudatos állattartási magatartás kialakítása közös nem definiált
állat- és környezetvédelem egy állami szervekkel történő állandó együttműködések kialakítása (közhasznúság feltétele) folyamatban folyamatos 4. és 2. kerület önkormányzatának környezetvédelmi biztosával kapcsolatfelvétel megtörtént. Célok: kóbor állatállomány csökkentése örökbeadással és ivartalanítással, egyéb környezetvédelmi tevékenység megvalósítása, állatkínzási ügyekben érintett további kerület / település keresése Kristóf nem definiált
állatvédelem menhelyek eseti projekttámogatása saját önkéntesekkel folyamatban folyamatos folyamat: menhely projekt figyelés és folyamatos önkéntes állomány toborzás / növelés / karbantartás közös nem definiált
állat- és környezetvédelem vállalati csapatépatő programok beindítása 2013 tavasz folyamatos csapdakeresés, szórólaposáz, szemétszedés, stb., vállalati kérések alapján Kristóf nem definiált